Τροχονόμος με πολιτικά τους «έπιασε στα πράσα» να ανοίγουν μαγαζί!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 07:40 Τροχονόμος με πολιτικά τους «έπιασε στα πράσα» να ανοίγουν μαγαζί!

Συνελήφθησαν δύο άτομα και αναζητούνται δύο συνεργοί τους…

Με χειροπέδες βρέθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (14-06-2018) δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 26χρονος αλλοδαπός & ένας 17χρονος Έλληνας, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στη Χαλκίδα.

Οι κατηγορούμενοι, παραβίασαν με ένα κομμάτι σωλήνα, είσοδο εμπορικού καταστήματος της περιοχής, χωρίς όμως να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό του, καθώς τους έπιασε επ’ αυτοφώρω Αστυνομικός του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας.

Ειδοποίησε αμέσως τους συναδέλφους του οι οποίοι και προσέτρεξαν στο σημείο για να τους συλλάβουν, ενώ διαπίστωσαν ότι στην προσπάθεια τους να παραβιάσουν το κατάστημα, είχαν προκαλέσει φθορές και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεταλλικό αντικείμενο που χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν το μαγαζί.

Σημειώνουν ότι στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται δύο (2) ακόμα συνεργοί τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση