Το Μουντιάλ ξεκίνησε από Λαμία με το Δήμαρχο στο γήπεδο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 10:45 Το Μουντιάλ ξεκίνησε από Λαμία με το Δήμαρχο στο γήπεδο!

Αντίπαλοι για σχεδόν 90 λεπτά βρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης με τον Καθηγητή Αρχαιολογίας και πρόεδρο του Μυκηναϊκού Ιδρύματος, Χριστοφίλη Μαγγίδη, αφού άφησαν αμφότεροι για λίγο την Τετάρτη (13/6) το βράδυ τις υποχρεώσεις τους και αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο Αμουρίου, κλέβοντας λίγο από τη δόξα του Μουντιάλ!

Μπορεί στο project για την Ακρολαμία Δήμος Λαμιέων και Πανεπιστήμιο Dickinson (υπό τη σκέπη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας - Ευρυτανίας) να συνεργάζονται άψογα, για να καταστήσουν τη Λαμία κέντρο πολιτισμού, στο γήπεδο όμως λειτουργούν τα …ποδοσφαιρικά ένστικτα και έπαιξαν για τη νίκη.

Από τη μια πλευρά η ομάδα του Δήμου Λαμιέων, όπου εκτός από τον Νίκο Σταυρογιάννη, συμμετείχαν αντιδήμαρχοι και άλλα στελέχη στελέχη, ενώ στην "αντίπαλη" ομάδα ο πρόεδρος του Μυκηναϊκού Ιδρύματος, Χριστοφίλης Μαγγίδης, είχε μαζί του τους συνεργάτες του και τους φοιτητές από το Dickinson College της Αμερικής.

«Και μετά το lamia league, η ομάδα συνεχίζει τις επιτυχημένες της εμφανίσεις και στο... fthia mundial 2018 και ερχόμαστε αντιμέτωποι ακόμα και με Αμερική!», ήταν η ανάρτηση στο Facebook του Αντιδημάρχου Γιώργου Λάμπρου και από κάτω τα σχόλια πήραν και έδωσαν.

Στην φανέλα που φορούσε ο Δήμαρχος υπήρχε κι ένα σημαντικό μήνυμα που έλεγε: «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» και συμφωνούμε απόλυτα και στα δύο, όταν βέβαια «Πολιτική» και «Αθλητισμός» κρατούν τις έννοιες που περιγράφουν…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση