Τοπικές Ομάδες Υγείας: Ζητούνται επειγόντως γιατροί!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 11:33 Τοπικές Ομάδες Υγείας: Ζητούνται επειγόντως γιατροί!

98 θέσεις για τις Ομάδες της 5ης ΥΠΕ…

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος, συνολικά εννιακοσίων πενήντα τριών (953) ιατρών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και των αποκεντρωμένων μονάδων τους, προκηρύσσει το Υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), Κλάδου Ιατρικής Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας οκτακόσιες εννέα (809) θέσεις και Ειδικότητας Παιδιατρικής εκατόν σαράντα τέσσερις (144) θέσεις, εκ των οποίων 98 είναι στην 5η ΥΠΕ και συγκεκριμένα:

Για τη Θεσσαλία

Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας 47 και Ειδικότητας Παιδιατρικής 10

Βόλος (16-4), Καρδίτσα (8-1), Λάρισα (15-3) και Τρίκαλα (8-2)

Για τη Στερεά Ελλάδα

Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας 33 και Ειδικότητας Παιδιατρικής 8

Λαμία (8-1), Χαλκίδα (14-4), Λιβαδειά (4-1), Θήβα (4-1) και Άμφισσα (3-1).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε την 13η

Ιουνίου 2018 και λήγει την 22α Ιουνίου 2018 και ώρα 23:59. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com