Βροχή προστίμων ΚΟΚ στο δήμο Λοκρών;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 15:35 Βροχή προστίμων ΚΟΚ στο δήμο Λοκρών;

Μια διαφορετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Λοκρών με την οποία σημειώνει «σε όλους τους τόνους», ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στις βεβαιώσεις παραβάσεων του ΚΟΚ από αστυνομικά όργανα που μάλιστα δεν υπάγονται στο ΑΤ Λοκρών.

Από το ύφος της ανακοίνωσης φαίνεται ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι δεχόμενοι τα πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ λαμβάνουν την ενημέρωση ότι είναι για το Δήμο και για αυτό ζητούν από τους πολίτες να το καταγγέλλουν προκειμένου να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε δέκτες της δυσφορίας των δημοτών στους οποίους επιβάλλονται πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ από αστυνομικά όργανα που δεν υπάγονται στο Α.Τ Αταλάντης.

Με αφορμή τα ανωτέρω θα θέλαμε να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους ότι Ο Δήμος Λοκρών δεν έχει καμία ανάμειξη ή παρέμβαση στο έργο της Αστυνομίας.

 Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης τονίζουμε ότι η επιβολή προστίμων για παραβάσεις διατάξεων Κ.Ο.Κ είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αστυνομικών αρχών και καταγγέλλουμε ως αναληθή και συκοφαντική κάθε πληροφορία ή φημολογία ότι Δήμος Λοκρών ή ο Δήμαρχος έχει οποιαδήποτε είδους ανάμειξη στην επιβολή αυτών των προστίμων.

Επιπρόσθετα παρακαλούμε τους δημότες που τυχόν έρθουν σε γνώση τέτοιου ισχυρισμού από αστυνομικό όργανο κατά την επιβολή προστίμου για παράβαση,  να μας το γνωρίσουν, προκειμένου να προβούμε στις νόμιμες ενέργειες».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση