Επιμορφωτική Ημερίδα για Εκπαιδευτικούς Αγγλικής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 18:38 Επιμορφωτική Ημερίδα για Εκπαιδευτικούς Αγγλικής

Στο 18 ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας…

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (18-6-2018) και ώρες 9:30 – 15:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 18ου Δημ. Σχ. Λαμίας, Επιμορφωτική Ημερίδα για Εκπαιδευτικούς Αγγλικής (ΠΕ06) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φθιώτιδας & Ευρυτανίας.

Την επιστημονική ευθύνη είχε η  Σχολική Σύμβουλος ΠΕ06 Στερεάς Ελλάδας κ. Κεχρή Ζαχαρούλα, στο πλαίσιο του προγράμματος επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών Ξένων Γλωσσών στην εφαρμογή των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών, μέσω ΕΣΠΑ 2014-2020, που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

Εισήγηση πραγματοποίησε και η Εκπαιδευτικός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου κ. Τσιαμτσούρη Μαρία.

Οικοδέσποινα ήταν η Διευθύντρια του 18ου Δημοτικού κ. Ανδριτσοπούλου Δήμητρα, Εκπαιδευτικός ΠΕ06 και η ίδια, που καλωσόρισε την Σύμβουλο & τους/τις Συναδέλφους της στην σύγχρονη Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

 Ενημέρωση για το πλαίσιο της επιμόρφωσης

 «Φιλοσοφία του ΕΠΣ-ΞΓ (Ενιαίου Προγράμματος Σπουδών Ξένων Γλωσσών), Δημιουργία Αναλυτικού Προγράμματος (ΑΠ) και Ανάπτυξη σεναρίου διδασκαλίας»

 «Μεθοδολογία διδασκαλίας και ανάπτυξης εκπαιδευτικού υλικού με βάση τις αρχές της διαφοροποιημένης διδασκαλίας και μάθησης στο μάθημα της ξένης γλώσσας»

 «Ανάπτυξη διδακτικών σεναρίων και γραπτών δοκιμασιών αξιολόγησης»

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα λάβουν βεβαίωση ηλεκτρονικά από το ΙΕΠ, αφού έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πύλη του πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Ενημέρωση για την διεξαγωγή της ημερίδας και την διαδικασία της ηλεκτρονικής καταχώρησης στο ΙΕΠ, έγινε με εγκύκλιο που έχει αποσταλεί στις σχολικές μονάδες από την Περιφερειακή  Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση