Αυτό είναι το σχέδιο για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 18:33 Αυτό είναι το σχέδιο για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Την Παρασκευή στη Λαμία ο Στέργιος Πιτσιόρλας θα παρουσιάσει την πρόταση για έναν νέο Φορέα που θα διαχειρίζεται την ΠΕΛ.

Την ώρα που ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης καλούσε τοπικούς φορείς για το θέμα της ΠΕΛ, στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου, συναντούσαν τον Υφυπουργό Στέργιο Πιτσιόρλα που ισχυρίστηκε ότι έχει έτοιμη την πρόταση!

Τη συνάντηση αποκάλυψε ο βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης που μαζί με τον συνάδελφό του Αποστόλη Καραναστάση, τον Βαγγέλη Σακελλάρη και τον Λεωνίδα Κωστόπουλο, συναντήθηκαν με τον κ. Πιτσιόρλα τη Δευτέρα 18 Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν, «άκουσαν με ικανοποίηση από πλευράς του κ. Πιτσιόρλα ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί η πρόταση αναδιάρθρωσης του θεσμού στη βάση των δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα».

Θυμίζουμε ότι κατά την ομιλία του στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, ο Πρωθυπουργός είχε προαναγγείλει τη δημιουργία ενός «Φορέα Διαχείρισης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, στον οποίο θα συμμετέχουν οι δυναμικοί Φορείς της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οικονομικές και επαγγελματικές ενώσεις».

«Το εν λόγω μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας θα αποτελέσει μία πραγματική στροφή όσον αφορά τη λογική, η οποία διέπει έως τώρα την Π.Ε.Λ., καθώς δε θα εστιάζει στην ετήσια διοργάνωση της Έκθεσης, αλλά θα παρουσιάζει μία διαρκή δραστηριότητα», σημειώνουν οι δύο βουλευτές.

Μάλιστα, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ο κ. Πιτσιόρλας θα βρεθεί στην πόλη της Λαμίας, προκειμένου να παρουσιάσει την πρόταση για το νέο φορέα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση