Οργισμένο post Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα: Κάνε κι εσύ μια "απεργία πείνας" – Κατά τ’ άλλα, το κράτος δεν συναλλάσσεται

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 12:14 Οργισμένο post Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα: Κάνε κι εσύ μια "απεργία πείνας" – Κατά τ’ άλλα, το κράτος δεν συναλλάσσεται

Λίγη ώρα αφού ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού για τη νέα 48ωρη άδειά του, ο Κώστας Μπακογιάννης, που είδε τον πατέρα του να δολοφονείται από τη 17Ν, ξέσπασε μέσω Facebook.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δεν σχολίασε μόνο την απεργία πείνας που έκανε ο «Λουκάς» της 17Ν πριν γίνει δεκτό το αίτημά του για νέα άδεια. Αιχμηρό ήταν το σχόλιό του και για τις δράσεις του Ρουβίκωνα υπέρ του Κουφοντίνα. Η ανάρτησή του κλείνει δε με τη φράση «κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται».

Το κείμενο που ανέβασε ο Κώστας Μπακογιάννης

Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση