Σπαραγμός για το 4χρονο αγοράκι στο hot spot - Ψάχνουν να βρουν πως έγινε το κακό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 08:08 Σπαραγμός για το 4χρονο αγοράκι στο  hot spot - Ψάχνουν να βρουν πως έγινε το κακό

Έρευνα από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για το χαμό του μικρού παιδιού στη Θήβα, που έπεσε μέσα σε βόθρο…

Θέση για το τραγικό συμβάν στη Θήβα με το νεκρό 4χρονο αγοράκι από το Ιράκ στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων, πήρε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για το χαμό του παιδιού.

«Πρόκειται για ένα πραγματικό τραγικό συμβάν. Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του προς την οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και διαβεβαιώνει ότι θα συμβάλλει από την πλευρά του με κάθε τρόπο προκειμένου οι αρμόδιες αρχές να εξακριβώσουν με ακρίβεια και με κάθε δυνατή λεπτομέρεια τα πραγματικά περιστατικά του τραγικού συμβάντος», ανέφεραν πηγές του Υπουργείου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το αγοράκι βρέθηκε νεκρό μέσα σε έναν από τους τέσσερις ειδικούς χώρους συγκέντρωσης λυμάτων σε περιφραγμένη έκταση στο Κέντρο Φιλοξενίας και μετά από ώρες αναζητήσεων από τους γονείς του.

Για την εύρεση του παιδιού επιστρατεύθηκε η ΠΥ Θήβας αλλά και η 7η ΕΜΑΚ που δεν πρόλαβε τελικά να επέμβει, καθώς οι συνάδελφοι τους είχαν προλάβει να ανασύρουν το 4χρονο αγοράκι. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους συγγενείς του παιδιού να απειλούν και να μη θέλουν να αποχωριστούν το νεκρό σώμα του. Τελικά με την επέμβαση και της αστυνομίας τα πνεύματα κάπως ηρέμησαν και η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θήβας κι από κει σε Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή για την εύρεση των αιτιών του θανάτου του.

Εικάζεται ότι το μικρό παιδί «τρύπωσε» κάτω από το μικρό κενό που υπάρχει στην είσοδο μεταξύ του περιφραγμένου χώρου και του εδάφους και μη γνωρίζοντας τον κίνδυνο βρέθηκε στα βοθρολύματα. Η έρευνα των αρχών αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση