Αυτό είναι το Δελφικό Πανεπιστήμιο Στερεάς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 15:49 Αυτό είναι το Δελφικό Πανεπιστήμιο Στερεάς (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η επίσημη παρουσίαση της Ομάδας Πανούση που δούλεψε αφιλοκερδώς για ένα Τριτοβάθμιο Ίδρυμα του μέλλοντος.

Παρουσία όλων σχεδόν των τοπικών φορέων, ακαδημαϊκών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη τη Στερεά Ελλάδα, βουλευτών, καθώς και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κ. Νικόλαου, πραγματοποιήθηκε στη Λαμία η παρουσίαση της πρότασης της Ομάδας Τεκμηρίωσης για την ίδρυση του Δελφικού πανεπιστημίου με έδρα την Περιφέρεια Στερεάς.

Επικεφαλής της προσπάθειας ο Καθηγητής και πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης που έκανε λόγο για ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο του μέλλοντος που έχει την ευκαιρία να δημιουργηθεί στη Στερεά Ελλάδα.

Δείτε ένα βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών αυτής της προσπάθειας που ελπίζουμε να αναδείξει την αδικία που συντελείται σε βάρος της Περιφέρειας και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα για την ανάδειξη ενός πραγματικά σημαντικού ιδρύματος που θα παρέχει γνώσεις:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο περιθώριο της παρουσίασης της πρότασης Πανούση, πραγματοποιήθηκε και μια ειδική βράβευση της Ομάδας Τεκμηρίωσης, τα μέλη της οποίας αφιλοκερδώς και με δικά τους έξοδα λειτούργησαν όλο αυτό το διάστημα για να εκπληρώσουν το σκοπό τους. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της πρότασης για το Δελφικό Πανεπιστήμιο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας και από την ειδική βράβευση της Ομάδας Τεκμηρίωσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση