Επίσκεψη Σαρακιώτη στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 17:02 Επίσκεψη Σαρακιώτη στο Νοσοκομείο Λαμίας

Μετέφερε ανησυχίες, του είπαν για Αξονικό και Μαγνητικό…

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης.

Σκοπός του κ. Σαρακιώτη ήταν να μεταφέρει στον κ. Χατζημαργαρίτη ανησυχίες του κόσμου σχετικά με τις υπηρεσίες που λαμβάνουν από το νοσηλευτικό ίδρυμα, αλλά και να ενημερωθεί για την πορεία επίλυσης προβλημάτων που το ταλαιπωρούν χρόνια.

Σε αυτό το επίπεδο άκουσε τα ευχάριστα για την προκήρυξη προμήθειας αξονικού αλλά και για την επικείμενη προκήρυξη μαγνητικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Από τη συγκεκριμένη επικοινωνία, ενημερωθήκαμε επίσης ότι μετά την ανάληψη καθηκόντων 19 γιατρών (μόνιμων και επικουρικών), αναμένονται άλλοι 12 μόνιμοι γιατροί, ανάμεσά τους και ογκολόγος, ειδικότητα την οποία εξακολουθούμε να δανειζόμαστε εβδομαδιαίως (οι δύο τελευταίες Πέμπτες του μήνα 21 και 28 θα καλυφθούν από ιατρό του Πανεπιστημιακού της Λάρισας).

Πάντως οι δύο άντρες συμφώνησαν να διατηρήσουν το άριστο επίπεδο επικοινωνίας τους και να συντονίσουν τις ενέργειές τους για την επίλυση των προβλημάτων του νοσοκομείου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση