Ρομά πίσω από εννέα κλοπές και διαρρήξεις σε χωριά του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 08:23 Ρομά πίσω από εννέα κλοπές και διαρρήξεις σε χωριά του Δήμου Λαμιέων

Εννέα (9) ακόμη κλοπές και διαρρήξεις από σπίτια σε διάφορες περιοχές τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Λαμιέων, εξιχνίασε το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας μετά από πολύμηνη έρευνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σχημάτισαν δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε δύο Ρομά ηλικίας 29 και 26 ετών.

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι, από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, το χρονικό διάστημα από 21-03 έως και 10-04-2018, ενέχονται σε τουλάχιστον εννέα (9) κλοπές – διαρρήξεις από οικίες, στις περιοχές Μεξιάτες, Νέο Κρίκελλο, Φραντζή, Βαρδάτες και Δαμάστα Φθιώτιδας.

Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα 28.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος, είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας μετά από απανωτές κλοπές σε Ράχες και Αχινό και είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση