ΔΕΔΔΗΕ: 32 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 16:48 ΔΕΔΔΗΕ: 32 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ στη Φθιώτιδα

Η προκήρυξη με τις 158 θέσεις στο Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας…

Δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως η προκήρυξη πλήρωσης  με σειρά προτεραιότητας εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Ο διαγωνισμός που γίνεται μέσω ΑΣΕΠ περιλαμβάνει 32 θέσεις στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου και στη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, με 16 θέσεις ΠΕ, 5 ΤΕ και 11 ΔΕ. Επίσης υπάρχουν ακόμη δύο θέσεις ΠΕ, μία στη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, Περιοχή Αλιβερίου Εύβοιας και μία στην Περιοχή της Θήβας – Βοιωτία.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 2 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com