Νικόλαος: Η τοπική εκκλησία στηρίζει την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 19:00 Νικόλαος: Η τοπική εκκλησία στηρίζει την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς

Τη στήριξη του για την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς, επανέλαβε ο Σβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Νικόλαος, που συμμετείχε κατόπιν πρόσκλησης στην εκδήλωση παρουσίασης της Πρότασης Πανούση από την Περιφέρεια και την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας.

Ο Σεβασμιότατος, που συνοδευόταν από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της ΙΜ Φθιώτιδας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη, στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη τον Καθηγητή Γιάννη Πανούση «για την εμπεριστατωμένη μελέτη του και την οικουμενικού χαρακτήρος πρότασή του, προς ωφέλεια του τόπου μας» και πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ τον διακεκριμένο Καθηγητή κ. Ιωάννη Πανούση, ο οποίος ανέλαβε όλη αυτή την φροντίδα της εισηγήσεως και της παρουσιάσεως της μελέτης του για την Ίδρυση Πανεπιστημίου με έδρα την Στερεά Ελλάδα, της μόνης Περιφερείας που στερείται Πανεπιστημίου.

Ως Ποιμενάρχης  της Έδρας της Περιφέρειας θέλω να σας παρακαλέσω να αφήσουμε κατά μέρος συμφέροντα προσωπικά, πολιτικά, τοπικά και να δούμε τι ωφελεί και τι χρειάζεται η Περιφέρεια μας για την ανάπτυξή της».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση