Ένας χρόνος χωρίς τον Πατέρα Δαμασκηνό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 20:44 Ένας χρόνος χωρίς τον Πατέρα Δαμασκηνό

Το Σάββατο το μνημόσυνο στην ΙΜ Αγάθωνος…

Ένας χρόνος συμπληρώνεται το Σάββατο 23 Ιουνίου από την αιφνίδια εκδημία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγάθωνος, Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνού Ζαχαράκη.

Η είδηση του θανάτου του είχε πραγματικά βυθίσει στο πένθος όλη τη Φθιώτιδα, αφού επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα δραστήριο γέροντα και πολύ αγαπητό σε όλους τους πιστούς.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης για το μνημόσυνο που θα τελεστεί υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτη:

«Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινούται, ότι το Σάββατο 23 Ιουνίου συμπληρώνεται ένα έτος από την προς Κύριον εκδημίαν του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγάθωνος Αρχιμανδρίτου π. Δαμασκηνού Ζαχαράκη.

Εις το Καθολικόν της Ιεράς Μονής θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλειτουργό, τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κατάνγκας κ. Μελετίου (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας) και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, εις το  τέλος του οποίου θα ψαλεί Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του π. Δαμασκηνού.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς πιστοί οι τιμώντες την μνήμη του μακαριστού Γέροντος να προσέλθουν εις την Ιερά Μονή δια να προσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση