Ράχες: Τι συμβαίνει στο λιμανάκι;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 08:12 Ράχες: Τι συμβαίνει στο λιμανάκι;

Χωρίς φως και νερό από το πρωί για τα σκάφη που βρίσκονται εκεί…

Ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στις Ράχες και έχει να κάνει με το άραγμα των σκαφών στο λιμανάκι, προσπάθησε να διευθετήσει το απόγευμα της Πέμπτης (21/6) ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Το λιμανάκι παρουσιάζεται υπερπλήρες και υπάρχουν συνεχώς παράπονα από ντόπιους και μη ιδιοκτήτες σκαφών, κυρίως για τη συμπεριφορά ορισμένων και για την αρνητική στάση τους να βρεθεί κάποτε μια ουσιαστική λύση, καθώς θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει και σχετική άδεια, αλλά λειτουργεί βάσει… ιστορίας!

Αν και ο Δήμαρχος αρχικά παρουσιάστηκε πολύ πρόθυμος να κατανοήσει και να συζητήσει τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν, ώστε να συνεχιστεί η αρμονική συμβίωση ντόπιων και επισκεπτών, παλαιών και νέων, η κουβέντα κάποια στιγμή ξέφυγε και ακούστηκαν… τα πρώτα γαλλικά. Τελικά λύση δε φαίνεται να βρέθηκε και ο Δήμαρχος αποχώρησε χωρίς να συμβεί κάτι χειρότερο.

Το πρωί της Παρασκευής όμως διαπιστώθηκε ότι το λιμανάκι δεν έχει φως και νερό που είναι απαραίτητο για διάφορες εργασίες όσων το χρησιμοποιούν. Προφανώς ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να κοπούν οι παροχές, οι οποίες εξαιτίας του γεγονότος ότι το λιμανάκι δεν έχει άδεια, τα τελευταία χρόνια παρέχονται χωρίς αντίτιμο.

Το αν θα υπάρξει «νικητής ή νικημένος» στο νέο κύκλο αντιπαραθέσεων θα φανεί πολύ σύντομα καθώς βαδίζουμε και σε εποχή όπου η κίνηση στις Ράχες αυξάνεται σημαντικά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση