Ομοσπονδία Αγρ. Συλλόγων Φθ/δας: Κινητοποιήσεις για το κομμένο ρεύμα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 18:53 Ομοσπονδία Αγρ. Συλλόγων Φθ/δας: Κινητοποιήσεις για το κομμένο ρεύμα

Την Τετάρτη 27 Ιούνη…

Κάλεσμα προς τους αγρότες και όλο το λαό απευθύνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας για αγωνιστική κινητοποίηση έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στη Λαμία.

Η κινητοποίηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 στις 11 το πρωί.

Η συγκέντρωση γίνεται προκειμένου να διαμαρτυρηθούνε «για την αντιαγροτική και αντιλαϊκή πρακτική της, να διεκδικήσουμε να επανασυνδεθούν οι ηλεκτρικές παροχές στους φτωχούς και μεσαίους αγρότες και λαϊκές οικογένειες και να δηλώσουμε την αποφασιστικότητα μας να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια κατάσχεσης από μέρους της κάθε λαϊκής περιουσίας».

Όπως σημειώνουν σε άλλο σημείο του καλέσματος «Γεωτρήσεις με κομμένο ρεύμα ή σε αχρηστία λόγου υπέρογκου κόστους ηλεκτροδότησης, το πετρέλαιο στο 1,50€  και τα τρακτέρ σε ακινησία ή αναγκασμένα να εξυπηρετούν τις μίνιμουμ ανάγκες της καλλιέργειας,  χρέη για ρεύμα και πετρέλαιο συσσωρευμένα, απειλές για κατασχέσεις, κίνδυνος παγώματος της παραγωγής και άμεσης καταστροφής ή απαξίωσης της, νοικοκυριά σε αδυναμία να εξυπηρετήσουν τις ενεργειακές τους ανάγκες χειμώνα, καλοκαίρι. Οι βιομήχανοι όμως απολαμβάνουν αποικιοκρατικές από πλευράς τους τιμές ρεύματος και οι εφοπλιστές αφορολόγητο πετρέλαιο…».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση