Παράταση για την υποβολή αιτήσεων στις Τοπικές Ομάδες Υγείας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 19:57 Παράταση για την υποβολή αιτήσεων στις Τοπικές Ομάδες Υγείας

Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού και του Αναπληρωτή του Παύλου Πολάκη, δίνεται Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για το συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες».

Ως καταληκτική προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ορίσθηκε η Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 13.00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο tomy.moh.gov.gr.

Επίσης παρατάθηκε η προθεσμία αποστολής-προσκόμισης της τελικής εξατομικευμένης φόρμας υποβολής αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά έως και την Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018. Επισημαίνεται ότι το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης ή τον αριθμό πρωτοκόλλου. Αποστολές με σήμανση πέραν της 9ης Ιουλίου 2018 δεν γίνονται αποδεκτές και οι αιτήσεις θεωρούνται μη υποβληθείσες.

Δείτε τις θέσεις που αφορούν την 5η ΥΠΕ ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση