Απολογισμός Τζιαχρήστα για το 2017

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 16:29 Απολογισμός Τζιαχρήστα για το 2017

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Ειδική  Δημόσια  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού, με μοναδικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Τζιαχρήστας, τόνισε ότι η ειδική αυτή συνεδρίαση αποτελεί, όχι μόνο, νομοθετική υποχρέωση, αλλά και μια πράξη δημοκρατίας και επικοινωνίας μεταξύ της Διοίκησης του Δήμου και του δημότη, με σκοπό τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς αυτόν.

«Άμεση προτεραιότητα της τωρινής Δημοτικής Αρχής από την πρώτη, κιόλας, ημέρα ανάληψης των καθηκόντων, ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζιαχρήστας που σημείωσε επίσης ότι πολλές φορές οι δυσκολίες είναι πολλές φορές αναπόφευκτες, εξαιτίας και των μειωμένων  χρηματοδοτήσεων που επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πάνω σε αυτό ο δήμαρχος τόνισε τη σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων προκειμένου  να δίνεται προτεραιότητα  σε αυτά που κάθε φορά χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Πατήστε πάνω στο link "Έκθεση Λογοδοσίας Δημάρχου Δομοκού για το χρονικό διάστημα 1.1.2017 έως 31.12.2017".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση