Συνοδούς απορριμματοφόρων θέλει ο Δήμος Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 17:49 Συνοδούς απορριμματοφόρων θέλει ο Δήμος Δομοκού

Τρεις (3) θέσεις για την κάλυψη εποχικών, κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του (ανάγκες καθαριότητας), ανακοίνωσε ο Δήμος Δομοκού.

Η σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έχει διάρκεια δύο μηνών και οι θέσεις είναι ΥΕ - Εργατών συνοδών απορριμματοφόρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση:

Δήμος Δομοκού, Πλατεία Μουσών 1 – Δομοκός, Τ.Κ.35010,

απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, αρμόδιος υπάλληλος κος Παπαχρήστος Γεώργιος, (τηλ. επικοινωνίας: 2232 3 50208).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Δομοκού, ήτοι από 26/6/2018 μέχρι και 5/7/2018 (ημερομηνία ανάρτησης της ανακοίνωσης: 25/6/2018).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση