Καμένα Βούρλα: Ύποπτο υλικό παιδικής πορνογραφίας στους Η/Υ του 52χρονου!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 10:23 Καμένα Βούρλα: Ύποπτο υλικό παιδικής πορνογραφίας στους Η/Υ του 52χρονου!

Το υλικό που βρέθηκε στην αρχική έρευνα στους υπολογιστές του 52χρονου από τα Καμένα Βούρλα, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη, θα σταλεί στους Ειδικούς για εξέταση...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση του 52χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, το χειμώνα του 2016 - 17 στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά μέσα του 52χρονου, εντοπίσθηκε ύποπτο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η υπόθεση από την πρώτη στιγμή σόκαρε και δίχασε την τοπική κοινωνία. Το είδος της καταγγελίας, το χρονικό σημείο που αποκαλύφθηκε και η φιλική σχέση του συλληφθέντα με τους γονείς της μικρής, έδωσε τροφή για διάφορες υποθέσεις.

Μοναδικό γεγονός ήταν η καταγγελία της 14χρονης σήμερα μαθήτριας, που μαζί με τη μητέρα της κατέθεσαν την περασμένη Πέμπτη (28/6) στο ΑΤ Καμένων Βούρλων, ότι ο 52χρονος τη θώπευε το χειμώνα του 2016 – 17 σε διάφορα ευαίσθητα σημεία.

Ακολούθησε η σύλληψη του άνδρα, αλλά και η κατάσχεση όσων ηλεκτρονικών μέσων βρέθηκαν πάνω του και στο σπίτι του για την αποστολή τους στους ειδικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σημειώνουμε ότι ο 52χρονος οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη 3 Ιουλίου. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση