Λαμία: Μάνα και γιος τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 08:06 Λαμία: Μάνα και γιος τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο

Τροχαίο με μηχανάκι και δυο αυτοκίνητα χθες το απόγευμα, στην είσοδο της Νέας Μαγνησίας, είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό 47χρονης μητέρας και τον επίσης σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου γιου της.

Δύο αυτοκίνητα μάρκας Nissan, εμπλέκονται σε τροχαίο με μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, οι επιβάτες του οποίου (μια γυναίκα 47 χρονών και ο 16χρονος γιος της) τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας εισήχθησαν στο χειρουργείο. Δυστυχώς η κατάσταση της 47χρονης κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή, ενώ ο γιος της αν και σοβαρά τραυματισμένος ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ασημί Nissan βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, θέλοντας να αποφύγει κάποιο σκυλί κατά δήλωση του οδηγού του, την ώρα που κινούνταν εκεί το μηχανάκι.

Οι δύο επιβάτες του, μητέρα και γιος, βρέθηκαν πάνω στο ασημί όχημα μαζί με το μηχανάκι και εκτοξεύθηκαν πάνω στο έτερο Nissan (το X-Trail) που είχε κατεύθυνση προς Στυλίδα και είχε σχεδόν σταματήσει βλέποντας μπροστά τη σύγκρουση.

Στο δεύτερο ΙΧΕ μάλιστα επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα που ευτυχώς δεν χτύπησαν. Το μηχανάκι βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από τη σύγκρουση.

Για αρκετή ώρα η Τροχαία Λαμίας που έσπευσε στο σημείο με μεγάλη δύναμη και το διοικητή της Ανδρέα Κυρίτση, έκλεισε την οδό και η κυκλοφορία προς Στυλίδα διεξαγόταν από Ροδίτσα.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο οδηγός του αυτοκινήτου που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, κρατείται, καθώς βρέθηκε μεγαλύτερο ποσοστό αλκόολ στο αίμα του από το επιτρεπτό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση