Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το φοβερό τροχαίο - Δυο παιδιά νεκρά σε μετωπική μηχανών μέσα στην πόλη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 17:02 Νέες ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το φοβερό τροχαίο - Δυο παιδιά νεκρά σε μετωπική μηχανών μέσα στην πόλη

Θρήνος στο Καρπενήσι και το Μεγάλο Χωριό, για τα δυο παιδιά που σκοτώθηκαν, ηλικίας 21 και 30 ετών - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο της πόλης.

Σοκαρισμένη όλη η Ευρυτανία από τον τραγικό χαμό δυο παλικαριών από την μια στιγμή στην άλλη, μετά από ένα απίστευτο τροχαίο μέσα στην πόλη, σε μετωπική σύγκρουση δυο μηχανών μεγάλου κυβισμού.

Το φοβερό τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11:00' το βράδυ της Κυριακής στο Καρπενήσι, όταν δυο μηχανές μεγάλου κυβισμού, που κινούταν αντίθετα συγκρούστηκαν μετωπικά, στη στροφή που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από την εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων.

Οι περίοικοι πετάχτηκαν στο δρόμο έντρομοι, ακούγοντας το "μπαμ" από την σύγκρουση των δυο μηχανών.

Έτρεξαν να βοηθήσουν τους δυο δικυκλιστές οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους.

Σύμφωνα με το evrytanika.gr τη μια μηχανή οδηγούσε ένας 21χρονος από το Μεγάλο Χωριό και την άλλη ένας 30χρονος από το Καρπενήσι.

Οι δικοί τους άνθρωποι που έφτασαν στο νοσοκομείο δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τα παιδιά τους.

Δείτε βίντεο από τα evrytanika.gr