Λαμία: Δεν λυπήθηκαν ούτε τον ανήμπορο παππού...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 13:23 Λαμία: Δεν λυπήθηκαν ούτε τον ανήμπορο παππού...

Ο λόγος για δυο νεαρούς ρομά που για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι είναι αδίστακτοι...

Το καθεστώς ατιμωρησίας που υπάρχει έχει αποθρασύνει παντελώς τους νεαρούς ρομά στη Λαμία που καθημερινά κλέβουν από ανήλικους μέχρι υπερήλικες.

Αν δεν αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και να τιμωρούνται αυστηρά τα άτομα τα οποία έχουν συνεχή παραβατική συμπεριφορά, η κατάσταση σε λίγο καιρό θα είναι εκτός ελέγχου.

Όρμησαν στον παππού

Γύρω στις 8:00' το απόγευμα της Δευτέρας ένας υπερήλικας - πρέπει να είναι πάνω από 90 ετών - περπατούσε στην πολύπαθη πλατεία Πάρκου. Ξαφνικά δυο νεαροί ρομά όρμησαν πάνω του και άρχισαν να του ψάχνουν τις τσέπες. Ο παππούς σοκαρισμένος, φυσικά δεν μπορούσε να αντιδράσει, αφου με δυσκολία περπατούσε... «Δεν ξέρω αν βρήκαν χρήματα και τι πήραν, αλλά είδα να του αδειάζουν τις τσέπες και να πετούν κάτω διάφορα κλειδιά και χαρτιά που είχε ο παππούς. Προσπαθούσε ο καημένος να τα μαζέψει και τρέξαμε να τον βοηθήσουμε. Ντράπηκα σαν άνθρωπος για την κατάντια μας ως κοινωνία..», είπε στο LamiaReport , ένας από αυτούς που έτυχε να είναι μπροστα στο περιστατικό.

Στη συνέχεια ενημέρωσαν τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που από τις περιγραφές που είχαν κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δυο νεαρούς ρομά, τους οποίους και οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο.

Δυστυχώς όμως σε λίγη ώρα ήταν και πάλι έξω για να συνεχίσουν με περισσότερο θράσος το "θεάρεστο" έργο τους. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση