Λαμία: Στην Εντατική η μητέρα στο κρεβάτι του πόνου ο 16χρονος περιμένοντας το χειρουργείο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 17:08 Λαμία: Στην Εντατική η μητέρα στο κρεβάτι του πόνου ο 16χρονος περιμένοντας το χειρουργείο

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, η 47χρονη μητέρα που τραυματίστηκε σε τροχαίο με μηχανάκι το απόγευμα της Κυριακής λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας στην είσοδο της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία.

Η 47χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αποκατάσταση του σοβαρότατου τραυματισμού της στην κοιλιακή χώρα και πλέον τα δύο 24ωρα που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμα, αφού θα δείξουν την αντίδραση του οργανισμού της. Οι δικοί της άνθρωποι έξω από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προσεύχονται και περιμένουν με αγωνία ένα καλό νέο από τους γιατρούς.

Σοβαρά τραυματισμένος, ευτυχώς εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας και ο 16χρονος γιος της, ο οποίος επέβαινε στο μηχανάκι μαζί με τη μητέρα του. Ωστόσο όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι σήμερα το παιδί δεν έχει χειρουργηθεί και υποφέρει.

Η αρχική πληροφόρηση ήταν ότι δεν υπήρχε λάμα, ωστόσο στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι αυτό δεν ισχύει, αλλά η επέμβαση καθυστερεί για ιατρικούς λόγους, αφου υπάρχει κίνδυνος θρόμβωσης, όπως είπαν οι γιατροί. 

Ελπίδα όλων ο 16χρονος να χειρουργηθεί προς αποκατάσταση του προβλήματος που του δημιούργησε το τροχαίο ατύχημα και φυσικά η μητέρα του να διαφύγει τον κίνδυνο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση