Αδασμολόγητος καπνός και συλλήψεις σε Λοκρίδα και Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 21:36 Αδασμολόγητος καπνός και συλλήψεις σε Λοκρίδα και Βοιωτία

Ένας 57χρονος από τις ΛΙβανάτες κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 57χρονος Έλληνας και ένας 35χρονος αλλοδαπός, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, με τον πρώτο να κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, ο 57χρονος τη Δευτέρα (02-07-2018) το πρωί, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, διότι εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους 500 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 35χρονος το βράδυ της Δευτέρας (02-07-2018), σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους 5 κιλών, καθώς και 40 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση