Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Λαμία «ο πρώτος των πρώτων» με 19.466 μόρια !!!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 16:50 Στη Λαμία «ο πρώτος των πρώτων» με 19.466 μόρια !!!

Η νέα γενιά μας κάνει υπερήφανους...

Με 19.466 μόρια ο Βασίλης Καρανάσιος από τη Λαμία αρίστευσε στις φετινές Πανελλήνιες και μας αποκαλύπτει τον τρόπο που τον οδήγησε στην επιτυχία.

Ο Βασίλης πέτυχε μία από τις καλύτερες επιδόσεις σε όλη την Ελλάδα, γράφοντας 19,6 Φυσική, 19,8 Χημεία, 20 Βιολογία και 18 Έκθεση. Με τα μόρια που συγκέντρωσε εκπληρώνει το μεγάλο του στόχο, που είναι η Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς του, τους καθηγητές του 5ου Λυκείου Λαμίας και τους καθηγητές του Φροντιστηρίου Στεφανή Παναγιώτη (στο οποίο παρακολουθεί μαθήματα από την Γ' Γυμνασίου) για την αμέριστη συμπαράστασή τους, τόσο στον γνωστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα.

Ο Βασίλης δήλωσε στο LamiaReport:

«Δημιούργησα σωστές υποδομές από τις μικρότερες τάξεις του Γυμνασίου, ενώ στην Γ’Λυκείου συνέχισα με οργανωμένη, ποιοτική και πειθαρχημένη μελέτη. Αξιοποίησα πλήρως την βοήθεια των καθηγητών του σχολείου καιτου φροντιστηρίου. Στερήθηκα το αγαπημένο μου polo, όμως άξιζε τον κόπο!

Αυτό που προσωπικά προτιμώ να επισημάνω στους μαθητές, οι οποίοι πρόκειται να βιώσουν την ίδια εμπειρία είναι η ανυπολόγιστη αξία της ενασχόλησης, όποτε είναι δυνατόν, με αντικείμενα που ανυψώνουν την ψυχολογία και «γεμίζουν τις μπαταρίες» σας, περιθωριοποιώντας για κάποιες στιγμές το διάβασμα».