Τι απάντησε ο Πολάκης στο Σταϊκούρα για τον Αξονικό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 20:17 Τι απάντησε ο Πολάκης στο Σταϊκούρα για τον Αξονικό

"Τρία χρόνια χαμένα...."

Την ελπίδα ότι δε θα χαθεί περαιτέρω πολύτιμος χρόνος και έστω και με τρία χρόνια καθυστέρηση το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας θα αποκτήσει σύγχρονο αξονικό τομογράφο, εκφράζει με δελτίο τύπου ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, μετά την απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σε σχετική ερώτησή του.

Συγχρόνως ο βουλευτής της ΝΔ εκφράζει την ικανοποίησή του που αναγνωρίζονται στο ίδιο έγγραφο οι προσπάθειες της προηγούμενης κυβέρνησης, τόσο για την προμήθεια αξονικού (250.000 είχαν εξασφαλισθεί το 2014 κι άλλα τόσα προστέθηκαν σήμερα), όσο και για την νομοθετική πρωτοβουλία να θεσμοθετήσει νέο Οργανισμό για το Γενικό Νοσοκομείο στη βάση του οποίου πραγματοποιούνται προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού τα τελευταία χρόνια (προβλέπονται 407 κλίνες).

Όπως και στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Σταϊκούρας, αναφερόμενος στο θέμα αξονικός τομογράφος, καταλογίζει ευθύνες στην παρούσα κυβέρνηση που σε αυτά τα τρία χρόνια που δεν αξιοποιούσε το ποσό που είχε βγει, πλήρωσε 285.000 ευρώ για τη συντήρηση του παμπάλαιου μηχανήματος που εξακολουθεί να εξυπηρετεί ακόμη και σήμερα τους ασθενείς του Νοσοκομείου. "Τρία ολόκληρα χρόνια χαμένα, για τους πολίτες, για την ποιότητα παροχών υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας, για τα επιπλέον οικονομικά βάρη που αναγκάστηκε να επωμιστεί το νοσοκομείο, εξαιτίας των - γνωστών σε όλους πλέον - παραλείψεων της σημερινής Κυβέρνησης", αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Φθιώτιδας.

Διαβάστε την απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας προς τον κ. Σταϊκούρα:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση