Φθιώτιδα: Πήγε να πυροβολήσει λάθος άνθρωπο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 16:45 Φθιώτιδα: Πήγε να πυροβολήσει λάθος άνθρωπο!

Παραλίγο να την "πληρώσουν" άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με τις "επαγγελματικές διαφορές" που θέλησε να λύσει πυροβολώντας με την καραμπίνα ένας 62χρονος στην Ξυνιάδα Δομοκού...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση 62χρονου αγρότη με καραμπίνα κατά δύο νέων, μιας γυναίκας 25 ετών και ενός άνδρα 29, στη Ξυνιάδα Δομοκού την Παρασκευή (6/7) στο χώρο της γεφυροπλάστιγγας του χωριού.

Σύμφωνα με τα θύματα της επίθεσης δεν έχουν καμία σχέση προσωπική ή επαγγελματική με το εν λόγω άτομο και προφανώς τους πέρασε για άλλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 29χρονος είναι απλά οδηγός σε φορτηγό και δεν έχει καμία σχέση με αλωνιστικές μηχανές, ενώ και η 25χρονη δεν έχει καμία σχέση με τα χωράφια του 62χρονου. Ωστόσο τη σκηνή που έζησαν θα τη θυμούνται για καιρό, για αυτό και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του δράστη που συνελήφθη.

Όπως περιγράφει ο 29χρονος στο LamiaReport, άκουσαν αρχικά τη φωνή ενός άνδρα που φώναζε στον 62χρονο «που πας με το όπλο, άσε κάτω το όπλο» και όταν με αγωνία προσπάθησαν να δουν τι συμβαίνει άκουσαν τους δύο πρώτους πυροβολισμούς. Ενστικτωδώς τόσο ο ίδιος όσο και η 25χρονη έπεσαν κάτω για να προστατευθούν, ενώ αμέσως κινήθηκαν προς το αυτοκίνητο της τελευταίας προκειμένου να απομακρυνθούν από το πεδίο βολής του δράστη. Την ώρα που έφευγαν άκουσαν δύο ακόμη πυροβολισμούς, γεγονός που επιβεβαιώνεται κι από την αστυνομία που βρήκε τέσσερα άδεια φυσίγγια στο χώρο.

Σύμφωνα με τον 62χρονο η πράξη του είχε να κάνει με το ότι τον καθυστερούσαν και τον κορόιδευαν με το αλώνισμα, εκ των πραγμάτων όμως επιτέθηκε σε λάθος ανθρώπους που από τη μία στιγμή στην άλλη ένιωσαν να κινδυνεύει η ζωή τους.

Την προανάκριση του συμβάντος έχει αναλάβει το ΑΤ Δομοκού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση