Δήμος Λοκρών: Λιποθυμικό το επεισόδιο του υπαλλήλου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 17:38 Δήμος Λοκρών: Λιποθυμικό το επεισόδιο του υπαλλήλου

Να διορθώσουν την ανακοίνωσή τους, σχετικά με τον «τραυματισμό» χειριστή JCB, καλεί τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Φθιώτιδας – Φωκίδας, ο Δήμος Λοκρών.

Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή του Δήμου, δεν ήταν εργατικό ατύχημα, άλλα ένα λιποθυμικό επεισόδιο που καταγράφηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης την περασμένη Τρίτη (3/7).

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Δήμου Λοκρών:

«Σχετικά με την εκδοθείσα ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Φθιώτιδας Φωκίδας, επισημαίνουμε τα εξής:

Προφανώς από υπερβάλλοντα ζήλο καθηκόντων  υπήρξε διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των γεγονότων. Δεν συνέβη σε κανέναν υπάλληλο του Δήμου Λοκρών εργατικό ατύχημα, αλλά για οργανικούς λόγους συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, όπως αναφέρει και η ιατρική βεβαίωση του ΚΥ Αταλάντης, στις 3/7/2018.

Ωστόσο η διατύπωση της ανακοίνωσης και η πρόσκληση που απευθύνει στους εργαζομένους, προφανώς και αναφέρεται σε άλλα γεγονότα μη υπαρκτά και αν αυτή η πράξη πηγάζει από μια συνειδητή τακτική το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει είναι η απεμπόληση των δικαιωμάτων των ίδιων των εργαζομένων και η στρέβλωση των καθηκόντων της υπηρεσίας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Προσκαλούμε τον Σύλλογο να αναμορφώσει στο ορθό την ανακοίνωση, και να σταματήσει να εκθέτει τα προσωπικά δεδομένα του υπαλλήλου».

Θυμηθείτε: Τραυματίστηκε χειριστής JCB στο Δήμο Λοκρών

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση