Κώστας Χαντζής: «Αποδείξτε ότι είστε Βουλευτές και όχι Βολευτές»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 07:52 Κώστας Χαντζής: «Αποδείξτε ότι είστε Βουλευτές και όχι Βολευτές»

Ο γνωστός Λαμιώτης γιατρός (ΩΡΛ), Κώστας Χαντζής, με ανοιχτή επιστολή προς τους κυβερνητικούς βουλευτές της Φθιώτιδας, τους καλεί να προασπίσουν τα συμφέροντα των πολιτών της Φθιώτιδας και να απειλήσουν με ομαδική παραίτηση για το θέμα του Πανεπιστημίου Στερεάς.

Διαβάστε την ανοιχτή επιτολή του Κώστα Χαντζή προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αξιότιμοι κύριοι

Θεωρώ περιττό να σας τονίσω την πολύπλευρη αξία για την πνευματική – πολιτιστική – πολιτική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας  με την ύπαρξη  και λειτουργία Πανεπιστημίου στον τόπο μας.

Εκλεγήκατε  Βουλευτές με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με εντολή του Φθιωτικού Λαού να προασπίσετε και να προαγάγετε τα συμφέροντα του Νομού μας.

Η  εξέλιξη της υπόθεσης « Πανεπιστήμιο Στερεάς» αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  κόντρα στα συμφέροντα του Νομού μας και της περιφέρειάς μας.  Εσείς δε, ως μέλη της κυβέρνησης ηθελημένα ή άθελα αποδεικνύετε ότι δεν προασπίζεστε  τα συμφέροντα των εντολέων σας- ψηφοφόρων. 

Σας  προτείνω λοιπόν να απειλήσετε αποχώρηση ομαδική από την κυβέρνηση, να δηλώσετε ότι θα διάκεισθε φιλικά προς την κυβέρνηση αλλά ανεξάρτητοι και ότι αναγκάζεστε να προβείτε σε αυτή σας την ενέργεια, για να προασπίσετε την περιφέρειά σας.

Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για αποστασία, γιατί η  δήλωση αυτή δεν θα φέρει προσωπικό όφελος,  αλλά όφελος στον Νομό και θα αποδείξει  ότι σέβεστε την εντολή των ψηφοφόρων σας, ελάχιστες είναι οι  πιθανότητες  να χρειασθεί να πραγματοποιήσετε την απειλή σας.  Αυτό θα αναγκάσει τον κ. Γαβρόγλου και τον κ. Πρωθυπουργό σε  επανεξέταση και ίδρυση και όχι παντελή κατάργηση του Πανεπιστημίου Στερεάς.

Μειώστε σας  παρακαλώ  το αίσθημα μειονεξίας και αδικίας των Φθιωτών και αποδείξτε  ότι είστε Βουλευτές και όχι Βολευτές».

 Με  εκτίμηση
 ΚΩΣΤΑΣ  ΧΑΝΤΖΗΣ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση