Συνεχίζει το "ξεκαθάρισμα" η ΔΕΗ για τα αγροτικά τιμολόγια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 13:12 Συνεχίζει το "ξεκαθάρισμα" η ΔΕΗ για τα αγροτικά τιμολόγια

Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για τους πραγματικούς δικαιούχους…

Την κατανόηση και τη συνεργασία των αγροτών και πραγματικών δικαιούχων του προνομιακού αγροτικού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος, ζητεί η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, δικαιούχοι της προνομιακής τιμής ηλεκτρικού ρεύματος είναι αυτή τη στιγμή σχεδόν 230.000 καταναλωτές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Επιχείρηση «Από την εμπειρία μας, που επιβεβαιώνεται καθημερινά, κάποιοι από αυτούς δεν δικαιούνται, διότι χρησιμοποιούν την παροχή για άλλες δραστηριότητες πέραν της αρδευτικής, όπως προβλέπει ο νόμος», κάτι που συμπληρώνουν ότι είναι σε βάρος επίσης των πραγματικά δικαιούχων.

Σε αυτό το πλαίσιο η Επιχείρηση υλοποιεί πρόγραμμα εκκαθάρισης του Μητρώου και ζητάει από τους αγρότες να καταθέσουν τα προβλεπόμενα από την υπ’ αριθ. 140424/06.03.2017 Υπουργική Απόφαση δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι αγροτικού τιμολογίου έχουν ήδη ειδοποιηθεί με επιστολή για να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

«Η ΔΕΗ καλεί για μία ακόμη φορά τους αγρότες σε συνεργασία, ώστε τελικά να εξαλειφθεί το νοσηρό φαινόμενο κατάχρησης ενός προνομίου που έχει θεσπιστεί από την Πολιτεία για να στηριχθούν όσοι πραγματικά ασκούν αγροτική δραστηριότητα», καταλήγει η ανακοίνωση ενημέρωση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση