Σε ΔΕΘ και συνέδριο γαστρονομίας το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 20:35 Σε ΔΕΘ και συνέδριο γαστρονομίας το Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Πρόσκληση στα μέλη του να συμμετάσχουν στην 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (8 με 16 Σεπτεμβρίου 2018 Θεσσαλονίκη) και στο 16ο Ευρωπαϊκό συνέδριο γαστρονομίας και οίνου μαζί με την παράλληλη έκθεση πολιτισμού-τουρισμού-γαστρονομίας-οίνου (Αθήνα 19-21/10/2018 Ζάππειο Μέγαρο), απευθύνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Για την 83η ΔΕΘ, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, δίνεται η δυνατότητα δωρεάν διάθεσης του ίχνους – εδάφους (τ.μ.). Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή-ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού για τη διαμόρφωση των περιπτέρων, θα επιβαρύνει τους χρήστες με κόστος  που ανέρχεται στα 17,00 € ανά τ.μ., πλέον ΦΠΑ. 

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, να συμμετάσχουν πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας & αποστέλλοντας την αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως τις 26 Ιουλίου 2018 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν).

Υπεύθυνος επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: Χριστόφορος Παπαβασιλείου (τηλ. 2231022112, 6972927017 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

16ο Ευρωπαϊκό συνέδριο γαστρονομίας και οίνου

Τον Οκτώβριο η  Ελλάδα θα γίνει το κέντρο γαστρονομίας και οίνου της Ευρώπης. Μία μοναδική ευκαιρία για την προβολή και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό, το κρασί, το μαγείρεμα, την απόλαυση εδεσμάτων και ποτών, δίνεται με την συμμετοχή στην εξειδικευμένη ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ που διοργανώνεται παράλληλα με το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο του Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα, μετά από πολλές επιτυχείς διοργανώσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. 

Το Συνέδριο «Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία» θα φιλοξενήσει εκτός από τις Συνεδριακές εκδηλώσεις και μία μεγάλη έκθεση για την  διασύνδεση της πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροτικής παραγωγικής διαδικασίας με την κατανάλωση, ενώ  θα προβάλλεται και θα αναδεικνύεται από τις Περιφέρειες και τους Δήμους, η Ευρωπαϊκή ιστορική κληρονομιά με τον τοπικό γαστρονομικό πολιτισμό κάθε περιοχής και με τα παραδοσιακά προϊόντα.

Το Συνέδριο και η Έκθεση τελούν υπό την Αιγίδα πολλών Υπουργείων και Φορέων του Τουρισμού και της Γαστρονομίας και θα λάβει χώρα στον προβεβλημένο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, στην Αθήνα. Στην Έκθεση Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας – Οίνου, αναμένεται η συμμετοχή άνω των 100 φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων και παραγωγικών επιχειρήσεων, ενώ έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τουριστικά χαρακτηριστικά τους οι Ελληνικές Περιφέρειες και Δήμοι.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα κατέχει σημαντική θέση στο συνέδριο, έχοντας εξασφαλίσει 3 περίπτερα 27 τ.μ. συνολικά. Το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί όταν θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν. Με δεδομένο τα συγκεκριμένα τετραγωνικά μέτρα, το έντονο ενδιαφέρον για την εκδήλωση και με σκοπό την άρτια διοργάνωση της συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετάσχουν.

Για αυτό όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας & αποστέλλοντας την αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος το αργότερο έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2018 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Υπεύθυνος επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: Χριστόφορος Παπαβασιλείου (τηλ. 2231022112, 6972927017 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση