Σταυρογιάννης: «Μεταμορφώνουμε την πόλη με τη συμμετοχή όλων των φορέων…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 08:09 Σταυρογιάννης: «Μεταμορφώνουμε την πόλη με τη συμμετοχή όλων των φορέων…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η Λαμία γυρίζει σελίδα και εισέρχεται σε νέα εποχή!..»

Ξεκίνησε, στο Δήμο Λαμιέων η διαβούλευση για την προετοιμασία της πρότασης στο πλαίσιο της «Ολοκληρωμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης» (ΟΣΒΑΑ) και της «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης» (ΟΧΕ).

Πρόκειται για χρηματοδοτικά εργαλεία και μια πηγή γενικότερα από όπου μπορούν να αντληθούν πόροι, για την σωστή ανάπτυξη του Δήμου, που θέλει να αποτελέσει έναν ελκυστικό ιστορικό, πολιτιστικό και τουριστικό προορισμό.

«Μεταμορφώνουμε την πόλη με καθολική συμμετοχή των κοινωνικών και συλλογικών φορέων…», δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, που έμεινε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των εκπροσώπων όλων των φορέων στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αινιάνων.

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Σημειώνουμε ότι με τη διαβούλευση, στόχος είναι τα έργα προτεραιότητας να αντιπροσωπεύουν τα τοπικά ενδιαφερόμενα μέρη, με την βοήθεια των οποίων θα καταγραφούν και θα ωριμάσουν στο πλαίσιο των οδηγιών για την αξιοποίηση όλων των προς διάθεση πόρων.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση