Συνάντηση φίλων στο Δημαρχείο Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 14:06 Συνάντηση φίλων στο Δημαρχείο Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Αναγνωστάκη στο γραφείο του Νίκου Σταυρογιάννη…

Μία ευχάριστη όσο και χρήσιμη επίσκεψη, είχε το πρωί της Πέμπτης (19/7) στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, όπου υποδέχθηκε το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Τους δύο άνδρες συνδέει φιλία χρόνων και από τις βουλευτικές τους υποχρεώσεις για αυτό το κλίμα στη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα φιλικό. Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας πρόσφερε στο Δήμαρχο και ένα μικρό δώρο με την ευκαιρία της επίσκεψής του προκειμένου να του εκφράσει τις ευχαριστίες του για την πολύ καλή συνεργασία του Δήμου με την Ελληνική Αστυνομία.

Τον κ. Αναγνωστάκη συνόδευαν οι κλαδάρχες, Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης και Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής, Υποστράτηγος  Παναγιώτης Ντζιοβάρας, καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης.

Η συζήτηση που ακολούθησε, επικεντρώθηκε στην αποτελεσματικότερη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Λαμιέων και της Αστυνομίας  με στόχο την επίλυση προβλημάτων που έχουν ανακύψει το τελευταίο διάστημα, την ακόμα μεγαλύτερη μείωση της παραβατικότητας καθώς και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις Σταυρογιάννη – Αναγνωστάκη:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση