Προκήρυξη για γεωπόνους και εργάτες δακοκτονίας στην ΠΕ Βοιωτίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 14:29 Προκήρυξη για γεωπόνους και εργάτες δακοκτονίας στην ΠΕ Βοιωτίας

Μέχρι 30 Νοεμβρίου η σύμβαση εργασίας…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέχρι 30 Νοεμβρίου 2018, τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2018 της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής με έδρα τη Λιβαδειά, συγχρόνως με άλλες τρεις θέσεις με τη σημείωση για εργασία στο ανωτέρω διάστημα για 1 έως 60 ημερομίσθια, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η πρώτη ανακοίνωση περιλαμβάνει τομεάρχες δακοκτονίες με ειδικότητες, ΠΕ Γεωπόνοι ή ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής Παραγωγής ή θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων).

Η δεύτερη αφορά εργατοτεχνικό προσωπικό ΥΕ (παγιδοθέτες, αρχιεργάτες, ψεκαστές, παρασκευαστές, δειγματολήπτες, μεταφορείς, εργάτες αποθήκης)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται για την 1η ανακοίνωση να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, Φίλωνος 35-39 ΤΚ 32100 - Λιβαδειά

απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας υπόψιν κυρίας Δήμητρας Τριανταφυλλοδήμου (τηλ. επικοινωνίας: 22613 - 50275).

Για τη 2η ανακοίνωση (τις θέσεις εργατοτεχνικού προσωπικού) απλή αίτηση στη Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού τι επόμενες πέντε ημέρες.

Δείτε επίσης: Πρόσληψη έξι γεωπόνων για τη δακοκτονία στην ΠΕ Φθιώτιδας

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση