Ο ΓΓ Δημοσίας Τάξης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 15:06 Ο ΓΓ Δημοσίας Τάξης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη φθιώτιδας, κ. Νικόλαο επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης 19 Ιουλίου στο γραφείο του,  στις εγκαταστάσεις του Διοικητικού - Πνευματικού Κέντρου, ο Γενικός Γραμματεύς  Δημοσίας Τάξεως Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Τους δύο άνδρες συνόδευαν οι κλαδάρχες Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης και Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος,  Παναγιώτης Ντζιοβάρας, καθώς ο  Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Αστέριος Μαντζιώκας.

Η Επίσκεψή τους αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας τους στην  έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδος στη Φθιώτιδα για υπηρεσιακά θέματα με σκοπό και τις κατ' ιδίαν συναντήσεις  με όλες τις αρχές του τόπου.

Η υποδοχή από τον Ποιμενάρχη μας ήταν εγκάρδια και συζήτησαν για αρκετή ώρα πολλά θέματα γενικού ενδιαφέροντος ανταλλάσσοντας εποικοδομητικές απόψεις. Τους συνεχάρη μάλιστα για το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία σε όλη την χώρα, «ένα έργο που δείχνει ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι κοντά στον πολίτη», όπως  χαρακτηριστικά ανέφερε διαβεβαιώνοντάς τους  για την αμέριστη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως στο έργο τους, καθώς και για την άριστη συνεργασία την οποία έχει με την Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος.

Ο κ. Αναγνωστάκης εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον Ποιμενάρχη μας για την εγκάρδια και τιμητική υποδοχή και του προσέφερε ως ενθύμιον της επίσκεψής τους μία εικόνα του Χριστού, έργο συλλεκτικής αξίας.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος  προσέφερε σε όλους μία εικόνα της Παναγίας και εποικοδομητικά πνευματικά βιβλία των εκδόσεων της Μητρόπολης, συνοδευόμενα από την Αρχιερατική του ευχή, ώστε «ο Κύριος να τους χαρίζει υγεία και δύναμη δια την επιτέλεση των ευθυνοφόρων καθηκόντων τους».

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών imfth.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση