Τι συζήτησαν Αναγνωστάκης - Τσουβάλας με τους Αστυνομικούς της Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 08:08 Τι συζήτησαν Αναγνωστάκης - Τσουβάλας με τους Αστυνομικούς της Στερεάς

Στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Επιχειρησιακά θέματα και θέματα συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών υπηρεσιών ακόμη και σε επίπεδο Διευθύνσεων, περιελάμβανε μεταξύ άλλων η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κων/νου Τσουβάλα.

Τους δύο άνδρες υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο οποίος τους πρόσφερε και από ένα αναμνηστικό δώρο.

Δείτε βίντεο:

Στο τραπέζι συζητήθηκαν και πολλά ακόμη ζητήματα που απασχολούν το σύνολο των υπηρετούντων στην ΕΛΑΣ, καθώς τους κκ Αναγνωστάκη και Τσουβάλα, συνόδευαν οι Κλαδάρχες Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης και Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης & Πληροφορικής, Υποστράτηγος  Παναγιώτης Ντζιοβάρας.

Ως αποτέλεσμα της συνάντησης ο κ. Αναγνωστάκης σημείωσε τη διαπίστωσή του, ότι το επίπεδο αστυνόμευσης είναι πάρα πολύ υψηλό τονίζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία μεταξύ των Διευθύνσεων σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Αναγνωστάκης στην κάμερα του LamiaReport.

Την ικανοποίηση του και μάλιστα σε εξαιρετικό βαθμό για τη λειτουργία όλων των Διευθύνσεων Αστυνομίας που συγκροτούν τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς, διατύπωσε και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Κων/νος Τσουβάλας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η πολύ καλή αυτή δουλειά γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες οι οποίες μάλιστα το καλοκαίρι γίνονται δυσκολότερες.

Υποσχέθηκε δε ότι αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί επιβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους προορισμούς.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Αναγνωστάκη και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην έδρα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση