Το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδριάζει ο Δήμος Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 08:56 Το μεσημέρι της Τετάρτης συνεδριάζει ο Δήμος Στυλίδας

Η 15η συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στη 1 το μεσημέρι, σύμφωνα με σχετική πρόσκληση του Προέδρου τοΥ Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Πάλλα.

Τα θέματα που θα συζητηθούν σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη είναι 19, ανάμεσα σε αυτά εγκρίσεις για ολοκλήρωση εργασιών, θέματα δημοτών και η 4η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2018.

Αναλυτικά:

Θέμα 1ο: 4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Οικον. έτους 2018

Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης έγκρισης διενέργειας της σύμβασης και τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο "προμήθεια μηχανημάτων έργου του Δ. Στυλίδας"

Θέμα 3ο: Λήψη απόφασης έγκρισης διενέργειας της σύμβασης και τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο "Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στη Δ.Ε. Εχιναίων και Δ.Ε. Πελασγίας για τα έτη 2017-2018 (Α΄ φάση)"

Θέμα 4ο: Αίτηση Λάντζα Στέργιου για εκτέλεση εργασιών εντός Δημοτικής οδού στον οικισμό Ραχών Στυλίδας - Άδεια τομής

Θέμα 5ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής

Θέμα 6ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών της υπηρεσίας με τίτλο: "Συντήρηση συστημάτων θέρμανσης - ψύξης κτιριακών εγκαταστάσεων

Θέμα 7ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών της υπηρεσίας με τίτλο: "Αναβάθμιση-Επισκευή  τοπογραφικών οργάνων"

Θέμα 8ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών της υπηρεσίας με τίτλο: "Συντήρηση - Επισκευή αντλιοστασίων"

Θέμα 9ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών της υπηρεσίας με τίτλο:  "Επισκευή GPS"

Θέμα 10ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της σύμβασης παροχής υπηρεσιών της εργασίας με τίτλο: "Κτηνιατρική φροντίδα αδέσποτων ζώων Δήμου Στυλίδας"

Θέμα 11ο: Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής της σύμβασης παροχής υπηρεσιών της εργασίας με τίτλο:  "Συντήρηση πρασίνου σε πάρκα - άλση"

Θέμα 12ο: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής εργασιών της υπηρεσίας με τίτλο: Συντήρηση οργάνων παιδικών χαρών"

Θέμα 13ο: Έγκριση κανονιστικής απόφασης που αφορά το κανονισμό λειτουργίας των Παιδικών Χαρών του Δήμου Στυλίδας

Θέμα 14ο: Καθορισμός αριθμού παραγωγικών αδειών - θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για το έτος 2018

Θέμα 15ο: Έγκριση ονομασίας ανωνύμου δημοτικής οδού 15 μεταξύ των Ο.Ι. 53-54 σε οδό "Ιωάννη Σταθά" κατόπιν της σχετικής γνωμοδότησης της Επιτροπής Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, Οδών και Πλατειών Ο.Τ.Α. Νομού Φθιώτιδας

Θέμα 16ο: Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Στυλίδας

Θέμα 17ο: Επιστροφή αδιαθέτου ποσού χρηματοδότησης της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής", στα πλαίσια του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Θέμα 18ο: Ανανέωση συμβάσεων υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), οι οποίοι προσλήφθηκαν στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Θέμα 19ο: Έγκριση παραχώρησης μονού τάφου διαρκούς χρήσης (Εικοσαετίας) κατόπιν της αριθμ. 4410/31-05-2018 αίτησης της κας Ρεγκίνας Ρόζας Μαρίας Πουρσανίδου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση