Τετ-α-τετ Σταυρογιάννη - Αναγνωστάκη το βράδυ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 11:21 Τετ-α-τετ Σταυρογιάννη - Αναγνωστάκη το βράδυ στη Λαμία

Εκτός από την πρωινή επίσημη συνάντηση στο δημαρχείο, οι δυο άνδρες τα είπαν και χαλαρά αργά το βράδυ όταν επέστρεψε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης από το Καρπενήσι.

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και όσο κι αν δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, οι ενδιαφερόμενοι για τον α’ και β’ βαθμό αυτοδιοίκησης παίρνουν θέση μάχης.

Ο νυν Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης που βρέθηκε την Πέμπτη (19/7) στη Λαμία, μπορεί να μη θέλησε να σχολιάσει τις φήμες γύρω από τις προθέσεις του για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ωστόσο το ενδιαφέρον του είναι ζεστό και η εμπειρία του σημαντική ειδικά από τη θητεία του στη Δημαρχία της μεγαλύτερης πόλης στην Εύβοια και τη Στερεά (Χαλκίδα).

Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τον ξαναείδαμε το βράδυ στη Λαμία σε κεντρικό μαγαζί της πλατείας Ελευθερίας παρέα με το φίλο του και Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη.

Μπορεί να μην ακούσαμε τι έλεγαν κατ’ ιδίαν, όμως είναι δεδομένο ότι μιλούσαν για προεκλογικά ζητήματα που αφορούσαν και τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης.

Θα έχει ενδιαφέρον από δω και πέρα οι όποιες κινήσεις πολιτικών προσώπων για την Περιφέρεια Στερεάς μετά τη σίγουρη κάθοδο του Κώστα Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων, αλλά και σε τοπικό επίπεδο για τους υποψηφίους των 25 Δήμων της, σύμφωνα και με τα όσα διαμορφώνει ο «Κλεισθένης Ι».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση