Αποζημιώσεις για ζημιές από τα αντιπλημμυρικά έργα στον κάμπο του Λιανοκλαδίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 13:44 Αποζημιώσεις για ζημιές από τα αντιπλημμυρικά έργα στον κάμπο του Λιανοκλαδίου

Ο πίνακας κατανομής…

Με το ποσό των τριάντα επτά χιλιάδων επτακοσίων εξήντα ευρώ και πενήντα δύο λεπτών (37.760,52€), θα αποζημιωθούν οι καλλιεργητές των οποίων οι καλλιέργειες εθίγησαν, το περασμένο έτος κατά την εκτέλεση των έργων: α)“Αποζημίωση ηρτημένης εσοδείας στο έργο Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής πρώην Δήμου Λιανοκλαδίου. Τ.Κ. Λυγαριάς, Τ.Κ. Αμουρίου, & Τ.Κ. Ζηλευτού του Δήμου Λαμιέων” και β)“Αντιπλημμυρική προστασία ευρύτερης περιοχής Αμουρίου – Λιανοκλαδίου – Ζηλευτού”.

Το σύνολο των δικαιούχων, με τα αναλυτικά ποσά και το αντίστοιχο έργο που τους προκάλεσε ζημιά καταγράφονται σε σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com