Σαν σήμερα η τραγωδία στον Καρέα – Πένθος σε Φθιώτιδα και Άμφισσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 21:11 Σαν σήμερα η τραγωδία στον Καρέα – Πένθος σε Φθιώτιδα και Άμφισσα

Σαν σήμερα το 1998 έπεσαν στο καθήκον, κατά την κατάσβεση μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στο δάσος του Καρέα στον Υμηττό, τέσσερις νέοι άνθρωποι.

Από τις τραγικές απώλειες του Πυροσβεστικού Σώματος, τους οποίους οι συνάδελφοί τους, αλλά και οι φίλοι και συγγενείς δεν ξεχνάμε.

Δύο από αυτούς είχαν γεννηθεί στην Άμφισσα και στο Γαρδίκι Φθιώτιδας, ενώ άλλα δύο άτομα από την Αττική μπήκαν επίσης στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων εν ώρα καθήκοντος. Πρόκειται για τους:

• Αρχιπυροσβέστη Μαυραειδή Θεμιστοκλή, γεννηθείς το 1957 στην Άμφισσα. Είχε καταταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1981, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Υπηρέτησε στις Υπηρεσίες Άμφισσας, Οινοφύτων και Αθηνών.

• Αρχιπυροσβέστη Μαλούκο Δημήτριο, γεννηθείς το 1951 στο Γαρδίκι Φθιώτιδος. Είχε καταταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1975, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Υπηρέτησε στις Υπηρεσίες Λαυρίου, Θηβών και Αθηνών.

• Πυροσβέστη Διαβολή Αλέξανδρο, γεννηθείς το 1972 στο Αιγάλεω Αττικής. Είχε καταταχθεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1996, ήταν άγαμος και υπηρετούσε στην Δ.Π.Υ. Αθηνών.

• Εθελοντή Πυροσβέστη Καραμολέγκο Δημήτριο 20 ετών. Ανήκε στην Εθελοντική Δασοπροστασία του Δήμου Καισαριανής από το 1995.

Δεν ξεχνάμε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση