ΤΟΜΥ Λαμίας: Εγκαίνια με Πολάκη και αιχμές κατά πάντων (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 07:38 ΤΟΜΥ Λαμίας: Εγκαίνια με Πολάκη και αιχμές κατά πάντων (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Μπούρδες όσα λένε οι διάφοροι Πατούληδες… Με συνειδητό τρόπο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατέστρεφαν τα πάντα για να τα εκχωρήσουν στους ιδιώτες…».

Το μεταρρυθμιστικό έργο της παρούσας κυβέρνησης στο χώρο της υγείας παρουσίασε από τη Λαμία με αφορμή τα εγκαίνια της πρώτης Τοπικής Μονάδας Υγείας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας συγχρόνως επίθεση κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων αλλά και σε συμφέροντα, τα οποία όπως είπε συνεχίζουν να πολεμούν.

Παρουσιάζοντας στους δημοσιογράφους το σχέδιο για τη δομή της πρωτοβάθμιας υγείας και στο πως θα πρέπει να λειτουργούν προς όφελος του πολίτη, χαρακτήρισε «μπούρδες τα όσα ισχυρίζονται οι διάφοροι ανά την Ελλάδα Πατούληδες», ενώ  δε δίστασε να κατονομάσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τους υπουργούς υγείας τους ότι «συνειδητά κατέστρεφαν τα πάντα προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης στο πλαίσιο της ομιλίας του χαρακτήρισε τις Τοπικές Μονάδες Υγείας ως την 3η μεγάλη μεταρρύθμιση που κάνουν στο χώρο της Υγείας, μετά την ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των ανασφάλιστων και το χτύπημα στη διαφθορά από τα αποτελέσματα του οποίου εξοικονομούν, όπως είπε χρήματα τα οποία τα δίνουν στην πραγματική λειτουργία των Νοσοκομείων και των Πρωτοβάθμιων Δομών Υγείας. Χαιρέτισε τη λειτουργία της πρώτης από τις δύο Μονάδες Υγείας που θα λειτουργήσουν στη Λαμία και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα λειτουργήσουν και οι υπόλοιπες που έχουν σχεδιασθεί για την δωρεάν προσφορά υπηρεσιών στους πολίτες. Τον κ. Πολάκη προλόγισε ο ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου.

Η πρώτη ΤΟΜΥ Λαμίας βρίσκεται στην περιοχή της Έκθεσης Λαμίας (η άλλη ΤΟΜΥ θα λειτουργήσει στο Παγκράτι) και μπορείτε να καταθέτετε τα δικαιολογητικά εγγραφής σας καθημερινά (Αντίγραφο ταυτότητας, ΑΜΚΑ, Έγγραφο που να αποδεικνύει τον τόπο μόνιμης κατοικίας σας και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχετε εγγραφεί σε άλλη ΤΟΜΥ, τηλέφωνο 2231038063).

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της ΤΟΜΥ Λαμίας:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση