Λαμία: Κλειδώθηκε στο γραφείο του για να μην τον δείρει εξαγριωμένος πολίτης!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 08:54 Λαμία: Κλειδώθηκε στο γραφείο του για να μην τον δείρει εξαγριωμένος πολίτης!

Γυναίκα το "μήλον της Έριδος"...

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε δημόσια υπηρεσία της Λαμίας το μεσημέρι της Παρασκευής (27/7) και μας το μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας που δεν ήθελε να το δημοσιοποιήσει με φωτογραφίες ή βίντεο.

Εξοργισμένος πολίτης, που κατά δήλωσή του περίμενε δύο ώρες να εξυπηρετηθεί, δεν άντεξε όταν ο υπάλληλος έδωσε τη σειρά του σε γυναίκα με εντυπωσιακή παρουσία! Τις φωνές διαδέχτηκαν οι απειλές και ο πολίτης κινήθηκε απειλητικά κατά του υπαλλήλου, θεωρώντας ότι έθεσε σε ένα είδος… «face control» τους ανθρώπους που έπρεπε να εξυπηρετήσει. Για καλή του τύχη, ο υπάλληλος πρόλαβε και κλείδωσε την πόρτα και ο πολίτης περιορίστηκε μόνο στις απειλές.

Τελικά το επεισόδιο έληξε αναίμακτα με την παρέμβαση της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας και χωρίς να επέμβει η αστυνομία.

Μάλιστα έγινε παρατήρηση στον υπάλληλο για το γεγονός ότι δεν τήρησε τη σειρά προτεραιότητας (μήπως πρέπει να ξαναδούν το θέμα λειτουργίας της ηλεκτρονικής σειράς;) ο οποίος και εξυπηρέτησε μέσα σε λίγα λεπτά τον άνθρωπο που μερικές στιγμές πριν τον απειλούσε.

Όσο για τη γυναίκα που λίγο έλειψε να γίνει το "μήλον της Έριδος", σαστισμένη και μάλλον φοβισμένη πήγε κανονικά στη σειρά της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση