Εκπαίδευση: Αναρτήθηκαν οι καινούριοι πίνακες Συντονιστών στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 13:14 Εκπαίδευση: Αναρτήθηκαν οι καινούριοι πίνακες Συντονιστών στη Στερεά

Μετά τις ενστάσεις, πριν τις συνεντεύξεις (δείτε το πρόγραμμα)…

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, οι Αναπροσαρμοσμένοι Προσωρινοί Ενιαίοι Αξιολογικοί Πίνακες ανά κλάδο Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ), μετά και την εξέταση των ενστάσεων.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να μεταβείτε στους νέους πίνακες, ενώ ΕΔΩ θα βρείτε τους πίνακες πριν τις ενστάσεις.

Ακολουθεί η πρόσκληση των υποψηφίων Συντονιστών σε συνέντευξη, στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης (Αρκαδίου 8, Λαμία, 3ος όροφος).

Υποψήφιοι οι οποίοι δηλώνουν κώλυμα προσέλευσης κατά την καθορισμένη γι’ αυτούς ημερομηνία, υποβάλλουν α) ιδιοχείρως στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας (Αρκαδίου 8, Λαμία, 3ος όροφος, γραφείο 8), β) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή γ) με τηλεομοιοτυπία (fax) στο 22310 66167, αίτημα αλλαγής ημερομηνίας προς το οικείο συμβούλιο επιλογής, έως την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 και ώρα 14:00. Σε περίπτωση υποβολής αιτήματος μέσω fax ή e-mail, παρακαλείσθε να επιβεβαιώσετε τη λήψη αυτού από την Γραμματέα του Συμβουλίου, κα Τσουκνίδα Αθανασία ή την κα Βαρθαλίτη Χρυσάνθη, στα τηλέφωνα 22310 66151-2.

Το συμβούλιο εξετάζει την αναγκαιότητα, βάσει τεκμηρίωσης του αιτήματος του υποψηφίου και σε εξαιρετική περίπτωση, δύναται να ορίσει νέα ημερομηνία προσέλευσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνεντεύξεων και πριν από την κατάρτιση των τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων.

Υποψήφιοι οι οποίοι δεν προσέρχονται στη συνέντευξη αποκλείονται από την επιλογή.

Οι συνεντεύξεις ξεκινούν την Πέμπτη 2 Αυγούστου κατά κλάδο ΣΕΕ και με αλφαβητική σειρά υποψηφίων σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα.

Οι συνεντεύξεις αναμένονται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση