Έκτακτο στο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 13:18 Έκτακτο στο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ!

Ισχυρές καταιγίδες σε Ανατολική Στερεά και Εύβοια από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη.

Πριν εκπνεύσει η προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα (Μέχρι την Τρίτη 31/7 στις 19:00), η Εθνική Μετωρολογική Υπηρεσία, έδωσε στη δημοσιότητα νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει μέχρι και το Σάββατο 4 Αυγούστου!

Σημειώνουμε ότι για την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, εκτός από τις προηγούμενες προειδοποιήσεις για ακραία κατά τόπους φαινόμενα, ισχύει και η νεότερη ενημέρωση με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Αυγούστου.

Αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη (31-07-18)

Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βραδύ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος.

Αύριο Τέταρτη (01-08-18)

Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά.

Την Πέμπτη (02-08-18)

Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η  Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στερεά.

Την Παρασκευή (03-08-18)

Κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η  Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η δυτική στερεά και η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική).

Το Σάββατο (04-08-18)

Μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιερία, Ημαθία, Πέλλα), η Ήπειρος και η  Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και βόρεια).

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση