Σε ΦΕΚ η κατανομή των εκπαιδευτικών ειδικής εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018 22:43 Σε ΦΕΚ η κατανομή των εκπαιδευτικών ειδικής εκπαίδευσης

Οι θέσεις σε Φθιώτιδα και Στερεά…

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η κατανομή των θέσεων που προβλέπονται για εκπαιδευτικούς και μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού σε κάθε Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της χώρας.

Αναλυτικά οι θέσεις για τη Στερεά και τη Φθιώτιδα,

Εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Ε.Α.Ε.) που συστάθηκαν κατά κλάδο σύμφωνα με την περίπτ. α της παρ. 1 του άρθρου 9 του ν. 4547/2018 στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της χώρας, ως εξής:

Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) που συστάθηκαν κατά κλάδο σύμφωνα με την περίπτ. β της παρ. 1 του άρθρου 9 του ν. 4547/2018 στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της χώρας, ως εξής:

Εκπαιδευτικών όλων των κλάδων που υπηρετούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση με εξειδίκευση στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό, που συστάθηκαν σύμφωνα με την περίπτ. γ της παρ. 1 του άρθρου 9 του ν. 4547/2018 στα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) της χώρας, ως εξής:

Το ΦΕΚ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση