• Εκτύπωση

Έπιασαν τον Αλβανό ληστή που είχε σκοτώσει τον 45χρονο πρατηριούχο στο Νέο Μοναστήρι


Είχαν δώσει άδεια και σε αυτόν από τη Φυλακή !!!....και φυσικά δεν επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα σε μια από τις πολλές ληστείες να σκοτώσουν τον άτυχο πρατηριούχο...

Στην Κόρινθο συνέλαβαν ένας από τους 4 Αλβανούς κακοποιούς που τον Δεκέμβριο του 2012 εκτέλεσαν εν ψυχρώ, τον 45χρονο πρατηριούχο στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν κάνει και άλλες ληστείες στη Φθιώτιδα και σε άλλους νομούς (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.


Συνελήφθη στην Κορινθία 28χρονος Αλβανός δραπέτης, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία, με θανάσιμο τραυματισμό 45χρονου ημεδαπού, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό Φθιώτιδας, το Δεκέμβριο του 2012

- Αποτελούσε μέλος τετραμελούς εγκληματικής ομάδας αλλοδαπών, που είχε διαπράξει ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας

- Ο 28χρονος ήταν κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου και αναζητείτο από 14 Μαΐου 2012, όταν και δεν επέστρεψε ύστερα από εξαήμερη τακτική άδεια

- Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό όπλο «Καλάσνικοφ», ένα κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρες και φυσίγγια

- Επιπλέον εξιχνιάστηκε μία (1) υπόθεση κλοπής οχήματος, η οποία είχε γίνει στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας

- Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμα δύο συνεργών του



Συνελήφθη, χθες (2-7-2013) το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στη Στιμάγκα Κορινθίας, ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, ο οποίος αναζητείτο από την 14-5-2012, όταν δεν επέστρεψε από εξαήμερη τακτική άδεια.

Στην επιχείρηση για τη σύλληψή του συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας.

Σε βάρος του 28χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, για την συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια ληστείας, η οποία διαπράχθηκε την 30-12-2012 σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, υπαλλήλου πρατήριου υγρών καυσίμων, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας. (Σχετικό το από 28-2-2013 Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας)

Σε παλαιά εγκαταλειμμένη αποθήκη, στην οποία διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Ένα (1) πολεμικό όπλο «Καλάσνικοφ».
  • Δύο (2) γεμιστήρες πολεμικού όπλου.
  • Πενήντα τέσσερα (54) φυσίγγια, διαφόρων τύπων.
  • Ένα (1) κυνηγετικό όπλο, το οποίο είχε αφαιρεθεί την 9-2-2013, ύστερα από ληστεία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.
  • Διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια, κουκούλες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Επιπλέον κατά την αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει ο 28χρονος, χθες (2-7-2013) από τη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, μαζί με δύο (2) ομοεθνείς του, ηλικίας 43 και 23 ετών αντίστοιχα.

Ο 28χρονος, είχε συλληφθεί την 17-2-2010 και ήταν κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορίνθου, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών και εννέα (9) μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB