Συνήθεις Θεραπείες Κοσμητικής Ιατρικής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 17:00 Συνήθεις Θεραπείες Κοσμητικής Ιατρικής

1. Θεραπεία Botox

H δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης

Η θεραπεία με botox είναι ελάχιστα επεμβατική και συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των ρυτίδων που δημιουργούν οι γραμμές έκφρασης του προσώπου (μεσόφρυο, μέτωπο, μάτια).

2. Εμφυτεύματα με Υαλουρονικό Οξύ

Ελιξήριο ομορφιάς και ρυθμιστής ενυδάτωσης

Με βάση το Υαλουρονικό Οξύ η τεχνική αναπληρώνει το χαμένο όγκο του προσώπου, απαλύνει τις ρυτίδες, «γεμίζει» τις πτυχώσεις του δέρματος και επανακαθορίζει το σχήμα των χειλιών.

3. Μεσοθεραπεία

Εμπλουτισμός επιδερμίδας με ευεργετικά συστατικά

Η μεσοθεραπεία είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδος ενδοδερμικής έγχυσης ευεργετικών συστατικών, ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Στόχος της είναι να βελτιώσει
την ενυδάτωση, τον τόνο και την ελαστικότητα της αφυδατωμένης επιδερμίδας ή τις περιοχές όπου παρουσιάζονται μικρές ουλές και λεπτές ρυτίδες.

4. Θεραπεία με Νήματα

Ανόρθωση του προσώπου και σύσφιξη δέρματος

Το μη επεμβατικό λίφτινγκ με νήματα επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα με την ώθηση και τη σταθεροποίηση των ιστών στην κατεύθυνση που επιθυμούμε. Η επαναστατική αυτή μέθοδος προσώπου και σώματος ανυψώνει τις περιοχές που έχουν υποστεί πτώση, λόγω έντονης χαλάρωσης ή απώλειας όγκου. Οι περιοχές εφαρμογής είναι το πρόσωπο, ο λαιμός, η κοιλιά, τα μπράτσα, οι προσαγωγοί, το στήθος, οι γλουτοί.

5. Θεραπεία ανάπλασης με Χημικό Peeling

Απαλλαγή από τα πρώτα σημάδια του χρόνου

Βελτιώνει σημαντικά την εξωτερική στιβάδα του δέρματος και είναι ιδανική σε περιοχές που εμφανίζουν: Λεπτές ρυτίδες και γραμμές γύρω από τα μάτια, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια, δυσχρωμίες, σημάδια ακμής και χαλάρωσης, πανάδες και στίγματα από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας.

6. Θεραπεία με Fractional Laser CO 2

Ανάπλαση με ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς

Σύγχρονη και πρωτοποριακή μέθοδος κατά τη διάρκεια της οποίας προκαλούνται εκλεπτυσμένοι μικροτραυματισμοί στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να επισπεύδεται η διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. Μη επεμβατική μέθοδος που δίνει ορατά και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα της επιδερμίδας όπως οι ουλές ακμής και οι ρυτίδες. Συνήθως χρειάζονται 2-3 επαναλήψεις ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Μετά από την εφαρμογή, υπάρχει μια λεπτή αίσθηση ηλιακού εγκαύματος, αλλά μόνο για μερικές ημέρες, μέχρι το δέρμα να αναγεννηθεί πλήρως.

Βασίλης Αθ. Παπαευθυμίου
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση