Η 25χρονη που έχασε 93 κιλά αποδεικνύοντας ότι στη ζωή όλα είναι δυνατά [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 15:14 Η 25χρονη που έχασε 93 κιλά αποδεικνύοντας ότι στη ζωή όλα είναι δυνατά [εικόνες]

Όταν κοιτάς τις φωτογραφίες, από το πριν και το μετά, της 25χρονης Κάρα Μπεκ, είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστείς από την μεταμόρφωσή της.

Η Κάρα Μπεκ θυμάται ακόμα τα παιδιά στο σχολείο που την αποκαλούσαν χοντρή όταν περνούσε από μπροστά τους.

Η 25χρονη δέχτηκε bullying για τα κιλά της στην ηλικία των 12 ετών. «Κατάλαβα, όμως, ότι αυτοί είχαν το πρόβλημα και όχι εγώ» σημειώνει χαρακτηριστικά. Τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν για τα παραπανίσια κιλά της.

Δυστυχώς εκείνη δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και κλεινόταν στον εαυτό της. Κατάφερε όμως μέσα σε δύο χρόνια να χάσει συνολικά 93 κιλά και η μεταμόρφωσή της είναι εντυπωσιακή.  

Η 25χρονη Κάρα Μπεκ από το Κάνσας των ΗΠΑ αποφάσισε να μην επιτρέψει ποτέ ξανά σε κανέναν να καθορίσει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση της.

Ξεκίνησε τις προσπάθειές της για να χάσει κιλά το 2017. Τον Μάρτιο του 2017 ζύγιζε 166 κιλά, αφού είχε βέβαια φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί. Σήμερα, ζυγίζει 73 κιλά μετά τη στροφή 180 μοιρών στη διατροφή και στον τρόπο ζωής της.  

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση