Το καλοκαίρι σε προκαλεί να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος...ΤΩΡΑ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 08:16 Το καλοκαίρι σε προκαλεί να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος...ΤΩΡΑ!

Μάθε ποια είναι η πιο ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδος για να απαλλαγείς από το τοπικό πάχος; - Είναι το ίδιο αποτελεσματική σε άνδρες και γυναίκες!!!

Δυο ερευνητές από το Harvard δημιούργησαν τη νέα επαναστατική μέθοδο της κρυολιπόλυσης - Τώρα μπορείς να το διαπιστώσεις και στη Λαμία!

Η Κρυολιπόλυση είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική, ανώδυνη και ταχεία μη επεμβατική μέθοδος με την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με οριστικό τρόπο το επίμονο τοπικό πάχος της μορφής εκείνης που αντιστέκεται σε όλες τις παραδοσιακές μεθόδους αδυνατίσματος όπως η δίαιτα απώλειας βάρους και η άσκηση, επιτυγχάνοντας έτσι με αναίμακτο τρόπο αποτελέσματα ανάλογα της λιποαναρρόφησης.

Έχει παρατηρηθεί κατόπιν επιστημονικών ερευνών ότι τα λιποκύτταρα του σώματος μας  αντιδρούν με τρόπο διάφορο από εκείνο των υπολοίπων κυττάρων του οργανισμού μας. Όταν λοιπόν σε μια περιοχή του σώματος εφαρμόζεται με ελεγχόμενο τρόπο χαμηλή θερμοκρασία τα λιποκύτταρα της συγκεκριμένης περιοχής αποπίπτουν, ενώ οι άλλοι ιστοί της συγκεκριμένης περιοχής μένουν ανεπηρέαστοι, οδηγώντας με τον τρόπο αυτό μέρος των λιποαποθηκών σε απομάκρυνση από το σημείο όπου λαμβάνει χώρα η εφαρμογή. Το λίπος αποβάλλεται στην συνέχεια μέσω του μεταβολισμού από τον οργανισμό μας μέσα σε στο σύντομο χρόνο λίγων εβδομάδων.

Σαν μέθοδος είναι περισσότερο αποτελεσματική σε μικρές περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι, τα μπράτσα, οι μηροί, τα λεγόμενα ψωμάκια και οι γλουτοί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του επίμονου τοπικού λίπους, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε λοιπόν σαν το απόλυτο όπλο μας στην μάχη εναντίον του.

Δείτε στις φωτογραφίες το πριν και το μετά...

Η κρυολιπόλυση ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες . Τώρα μπορείς να δώσεις πραγματικά μια μοναδική και οριστική λύση.

Στο Lipogen Λαμίας (Καραγιαννοπούλου 9)

Τηλεφώνησε τώρα στο 22310 29220 και κλείσε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού γνωριμίας.

Μάθε περισσότερα στο www.lipogen.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση